Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Cistella Ho compro

 

POLITICA DE PRIVACITAT

 

La teva privacitat és important per Anewstate.com. Per això hem desenvolupat una política de privacitat en què descrivim com recollim, utilitzem, revelem, vam transferir i emmagatzemem les teves dades. Pren-te uns minuts per conèixer la nostra Política de Privacitat i si necessites algun aclariment, contacta amb nosaltres.

Recollida i tractament de dades de caràcter personal

Les dades de caràcter personal són aquells que poden utilitzar-se per identificar una persona o posar-se en contacte amb ella.

És possible que et demanem dades de caràcter personal quan et posis en contacte amb nosaltres. Brandland.es podrà compartir les dades de caràcter personal i utilitzar d'acord amb la present Política de Privacitat. Així mateix podríem combinar amb altres dades per subministrar i millorar els nostres productes, serveis, continguts i anuncis publicitaris.

Aquests són alguns exemples de les categories de dades de caràcter personal que pot recollir Anewstate.com i els fins per als que podem dur a terme el tractament d'aquestes dades.
Quines dades de caràcter personal recollim?

    
Quan ho facis en Anewstate.com, compres un producte, podem recollir informació, com el teu nom, adreça postal, número de telèfon, adreça de correu electrònic.

Fins del tractament de dades de caràcter personal

    
Les dades de caràcter personal que recollim ens permeten mantenir-te informat sobre els productes més recents, noves col · leccions, rebaixes i els pròxims esdeveniments. També ens ajuden a millorar els nostres serveis, continguts i anuncis publicitaris. Si no vols formar part de la nostra llista de distribució, pots autoexcluirte en qualsevol moment actualitzant les teves preferències.
    
Així mateix utilitzem les dades de caràcter personal com ajuda per desenvolupar, lliurar i millorar els nostres productes, serveis, continguts i anuncis publicitaris.
    
Ocasionalment podem utilitzar les teves dades de caràcter personal per enviar-te notificacions importants, com comunicacions sobre adquisicions i modificacions de les nostres condicions i polítiques. No pots optar per no rebre aquestes comunicacions, ja que contenen informació important per als teus interaccions amb Anewstate.com
    
També podem utilitzar les teves dades de caràcter personal per a fins interns, incloent auditories, anàlisi de dades i investigacions, amb la finalitat de millorar els productes, serveis i comunicacions a clients de Brandland.es.
    
Si participes en un sorteig, un concurs o una promoció, podrem utilitzar les dades que ens proporcions per administrar aquests programes.

Recollida i tractament de dades de caràcter no personal

Brandland.es també porta a terme la recollida de dades de caràcter no personal, és a dir dades en un format que impedeix que siguin associats directament amb una persona determinada. Podem recollir, tractar, transferir i divulgar dades de caràcter no personal per a qualsevol fi. Aquests són alguns exemples de les categories de dades de caràcter no personal que pot recollir Anewstate.com i els fins per als que podem dur a terme el tractament dels mateixos:

    
Podem recollir dades com ara professió, idioma, codi postal, codi d'àrea, identificador únic de dispositius (Unique Device Identifier o UDID), ubicació i zona horària en la que s'adquireix un producte a Anewstate.com, per conèixer millor la conducta de nostres clients i millorar els nostres productes, serveis i anuncis publicitaris.

Si combinem dades de caràcter no personal amb dades de caràcter personal, les dades combinats seran tractades com a dades de caràcter personal en tant encara estar combinats.


Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Cistella Ho compro